This slideshow requires JavaScript.

  • ER DU NY I ET FOTOSTUDIE?

For information om introkurser til fotostudiet: Send en mail til photographyatgodsbanen@gmail.com

  • OM FOTOSTUDIET

Fotostudiet har til huse i Perron 3-lokalet alle torsdage. Vi har ikke kunnet få vores eget lokale på Godsbanen, men stol trygt på, at vi arbejder på sagen. Studiet er, ligesom mørkekammeret, et ”work-in-progress”. Vi håber på at folk vil bruge det, og jo flere mennesker der bruger det, jo bedre står foreningen når vi skal snakke lokaler med Godsbanen. Se studiet her

  • BETINGELSER & PRISER FOR LEJE

Det koster 200 kr. for leje af fotostudiet den første time. Derefter koster det 150kr/time. Du har også mulighed for at købe et årsmedlemskab til 500kr. I årsmedlemskabet er de første 4 timers leje af fotostudiet inkluderet plus adgang til mørkekammeret.

  • SIKKER & KORREKT BRUG AF UDSTYR

Det er vigtigt, at du som bruger af fotostudiet behandler udstyret på den rette måde, hvorfor der da også vil være en sagkyndig til stede for at hjælpe dig med korrekt og sikker opsætning. Det er en målsætning, at der for de uerfarne og interesserede vil blive afholdt små kurser lig dem, der tilbydes for brugere af mørkekammeret, så du både kan blive en sikker og dygtig bruger af faciliteterne.

  • BOOKING & AFBUD

Fotostudiet kan bookes alle torsdage fra kl. 9.00 – 20.00. Du kan booke en tid i fotostudiet igennem vores online bookingsystem.

Heldags- eller weekendleje: Kan ske efter aftale. Beløbet skal overføres til foreningskontoen senest en dag før din tid: Jyske Bank: Reg. nr. 5073. 2086181. (Husk at anføre navn og tid i kommentarfeltet og kom med en udprintet kvittering.)

Afbud: Er du blevet forhindret i at møde op, skal du senest melde afbud dagen inden din tid. I modsat fald er din booking bindende.

 

Advertisements